Moje sladké tajemství

Stále hýřila optimismem a radovala se ze své báječné rodiny

Moje sladké tajemství

Vždy razila heslo, že co ji nezabije, to ji posílí. Jen to dno bylo mnohem hlubší, než čekala.

Ačkoli měla slavné rodiče, nechtěla spoléhat na nějakou protekci. Jana Štěpánková (†84) si musela svůj úspěch tvrdě odpracovat a nikdy toho nelitovala. Vždyť se stala jednou z našich nejmilovanějších hereček.

O Janě Štěpánkové (†82) bylo známo, že pochází ze slavné herecké rodiny. Narodila se jako prvorozená dcera slavného herce Zdeňka Štěpánka (†71) a skvělé herečky Eleny Hálkové (†78). Když bylo Janě pouhých šest let, tak se její rodiče rozvedli.

Velká a milující rodina

A i když se otec později oženil a maminka také vdala, zůstali všichni i nadále přáteli. „Prostě se rozešli dva inteligentní lidé,“ komentovala to později Jana. Otcovo nové manželství však záhy narušila velká tragédie. Jeho syn Zdeněk, kterého měl s novou ženou, zemřel na záškrt ještě jako

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden