Moje šťastná hvězda

Stále ještě doufá v lepší zítřky

Před pár dny oslavila narozeniny. Nikdy však nebyly tak smutné jako letos. JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (75) se obává nejhoršího.


Těšila se na to, že oslav jejích půlkulatých narozenin proběhne hned několik, s kolegy i přáteli. Jenže měla smůlu. Jaroslava Obermaierová (75), hvězda reklamy sesterského časopisu Můj čas na kafíčko, si mohla připít maximálně se svým synem Jaroslavem (40), s nímž žije v jedné domácnosti.


Každý rok má největší strach z toho, co asi k narozeninám dostane. Vždycky všem říká, že vůbec nic nechce, ani nic nepotřebuje. To důležité má, a když jí něco chybí, ráda si to koupí sama. Jediné, co by jí prý udělalo radost, jsou brilianty, avšak ty jí prý asi nikdo nikdy nedá.


Letos ale na dárky neměla ani pomyšlení, jejím jediným přáním bylo, aby se celý svět zase vrátil do normálního života. To se jí však zatím nesplnilo. Navíc má mít i strach o syna.


Syn Jaroslav je stále sám. Herečka ale pevně doufá, že si jednou někoho najde.

Jednou je dole, jednou nahoře

Už tak na tom nebyl psychicky příliš dobře a teď je na tom ještě hůř. Má strach, že své mamince zůstane na krku a nikdy jí nedopřeje vnoučata, po kterých má tajně toužit. Pro svého milovaného Jarouška si vždycky přála dobrosrdečnou manželku, která se umí ohánět u plotny i v běžném životě.

Jenže ani to jí nebylo dopřáno. A z toho pramení hereččin největší strach. Bojí se, že až zase bude možnost normálně hrát a scházet se přáteli a kolegy, už na tom nebude tak zdravotně dobře, aby si tohle všechno mohla dopřát.

Uvědomila si, že je zase o rok starší a za poslední roky už překonala tolik zdravotních problémů, že by na ně nejraději hodně rychle zapomněla. Nyní proto prožívá období, kdy je jednou dole a jednou nahoře, a všechny její nálady musí syn snášet. Tomu to nevadí, rád by se však konečně osamostatnil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden