Moje šťastná hvězda

Stále jí bije srdce pro Rezka?

Před lety spolu prožili vášnivý románek a Obermaierová jej nemůže dostat z hlavy.

Ačkoli Jaroslava Obermaierová (77) říká, že na chlapy zanevřela, možná se přece jen najde jeden, pro kterého má slabost. Je možné, že chová důvěrné city k Petru Rezkovi (80)?

Vlásce měla herečka ze seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (77) vždy smůlu. Vdala se jen jednou a nerada na to vzpomíná. Už mnoho let žije ve společné domácnosti s nemocným synem Jaroslavem a říká, že jiného muže do svého života už nikdy nepustí.

Možná by ale přece jen jeden měl šanci. Je to její bývalá velká láska Petr Rezek (80). Herečka dokonce nedávno prosila novináře, aby mu připomněli, že ho zvala na návštěvu!

Stále k němu něco cítí

Mluví o něm krásně i po letech a evidentně má v jejím srdci stále velké místo. „Petr byl moc fajn a bylo nám spolu krásně. Chodili jsme na tanečky, měli jsme se rádi a bavil nás život,“ ráda si zavzpomínala v nedávném rozhovoru. Dokonce se nebrání tomu, aby se znovu potkali. Naopak připomněla, že jí stále dluží návštěvu.

„Slíbil mi, že se ozve, přijede k nám domů a já mu uvařím,“ prozradila s tím, že by byla ráda, kdyby mu to novináři připomněli. Herečka se zpěvákem spolu začali randit na jaře roku 1968.

Obermaierová tehdy byla po rozchodu s hercem Michalem Pavlatou (71), Rezek se zase zrovna rozváděl se svou první manželkou a už bydlel sám. Oba byli volní a dohromady je dal na večírku kytarista Jiří Lahoda (†27).

Rezek to s herečkou opravdu uměl a zejména na jeho lichotky dodnes určitě nezapomněla. Vždy o ní říkal, že byla nádherná, dokonce prý krásnější než Marilyn Monroe (†36). „Rozuměli jsme si po všech stránkách,“ netají se Rezek.

Zdá se, že má pro svoji bývalou lásku stále slabost.

Má už třetí manželku

Na rozdíl od Obermaierové ale momentálně Rezek sám není. Je už potřetí ženatý a svou manželku Janu chválí, kudy chodí. To ale samozřejmě neznamená, že nemůže udělat Obermaierové radost svou návštěvou. Určitě by jí to vykouzlilo úsměv na tváři a zlepšilo náladu, kterou má pravidelně po Vánocích špatnou.

Vánoce nenávidí

Před lety jí totiž během tohoto období zemřela milovaná maminka a dodnes jí chybí. Dokonce kvůli tomu Vánoce neslaví, pouze si se synem Jaroslavem (43) na Štědrý den dají kapra se salátem, ale tím všechno končí. Hlavu si dokonce neláme ani s pečením cukroví.

„Za svůj život jsem neupekla ani jeden vanilkový rohlíček a jsem na to pyšná,“ prozradila. Radost jí tak v posledních letech dělá zejména práce. Stále je jednou z nejoblíbenějších hereček v seriálu Ulice, hraje v divadle a je tváří oblíbeného časopisu Můj čas na kafíčko.

Kdo by si myslel, že s herectvím brzy skončí a bude jen odpočívat, ten by se pořádně pletl. Obermaierová plánuje dělat svou práci, dokud to jen půjde.

Konec kariéry neplánuje

„Hrát se dá i v devadesáti,“ prozradila. Stále pracuje nejen proto, že ji to baví, ale samozřejmě i kvůli tomu, aby nemusela živořit. Obermaierová říká, že kdyby nehrála, sice by přežila, ale nemohla by si dopřát nic navíc.

Nehledě na to, že stále živí svého syna, který je v invalidním důchodu, nepracuj, a tudíž se o sebe sám nepostará. Herečce přejeme, aby jí zdraví sloužilo co nejdéle a aby se jí splnilo její velké přání – navštívil ji Petr Rezek!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden