Můj kousek štěstí

Stále nezadaný mužský idol?

Je krasavec vybíravý?

Má image idolu a lamače dívčích srdcí, často proto hraje role svůdníků. Jako v Ordinaci v růžové zahradě, kde jako pohledný gynekolog okouzlil nejednu kamenickou krasavici.

Naposledy jsme Pavla Řezníčka (55) mohli vidět v seriálu 1. MISE, kde si zahrál vojenského psychologa Víta Jelena, svobodného a bezdětného. A přesně takový je herec i v soukromí. Tedy, alespoň to právě tak vypadá.

Jako seriálový vojenský psycholog vybíral adepty do mezinárodního oddílu.

Důležitá kritéria

Zatím vše nasvědčuje tomu, že na lásku svého života nejspíš stále čeká, milé dámy, máte šanci! A o jaké ženy tenhle fešák jeví zájem? „Pro mě je důležité, aby byla nezávislá a oduševnělá,“ nechal se slyšet. K jeho duchaplným kritériím se ale s velkou pravděpodobností řadí ještě jedna nezanedbatelná charakteristika, a tou je věk.

Pětapadesátiletý herec se totiž před dvěma lety objevil na udílení cen Český lev v doprovodu mladé, pohledné blondýnky, která by z fleku mohla suplovat spíše jeho dceru nežli vrstevnici. Zda se jednalo o jeho partnerku, zůstává dodnes záhadou. Jisté ale je, že odcházeli spolu a od té doby už se Řezníček na veřejnosti se žádnou jinou dívkou, ať už mladší, či starší, nepochlubil.

Mise splněna?

Vzhledem k tomu, že seriál 1. MISE se jen hemží mladými a krásnými herečkami, je otázka, zda se mezi nimi nějaká nezávislá a oduševnělá, která by okouzlila srdce tohoto gentlemana, nenašla. Třeba Sára Rychlíková (22), která se netají tím, že je stále nezadaná?

Anebo jiné její kolegyně, vojenské frekventantky, že by žádná z nich nepodlehla šarmu herce, který zraje jako víno? Láska přece kvete v každém věku, a jak už se stává pravidlem, i v každém seriálu!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden