Moje šťastná hvězda

Stále obdivuje svého exmanžela

Když JITKA SCHNEIDEROVÁ (49) před lety opustila svého muže DAVIDA ŠVEHLÍKA (50), všichni si jen klepali na čelo. Nyní se ale zdá, že si herečka zpětně uvědomuje, jakou chybu udělala, a všeho lituje.


Herečka Jitka Schneiderová (49), známá ze seriálu Anatomie života, už zase nezapomněla pochválit svého bývalého manžela Davida Švehlíka (50). Zasněně se rozplývala, že jejich společná dcera Sofie (16) je celý tatínek.


Vypadá to, že i když ho kdysi sama opustila, nemůže na něj zapomenout. A tak ten, který pro ni představoval kotvu a domov, jí zřejmě nyní v jejím životě schází. Proč tomu tak je?


David Švehlík s manželkou Vendulou.

Srdci neporučíš

Kdoví, jak by to vlastně nakonec dopadlo, kdyby se nezamilovala do podnikatele Davida Císaře (48), se kterým začala po rozchodu s manželem žít. Třeba by tehdy jejich manželství dokázali nějak zachránit. Ani s Císařem jí to nakonec nevyšlo. V té době nejspíš přišla na to, že se možná trochu unáhlila.

Na nějakou nápravu už ale bylo příliš pozdě... Švehlík, který se v poslední době objevil v seriálech Božena či Pan profesor, není ani teď k zahození, právě naopak. Kdyby ho tenkrát Jitka neposlala k šípku, měla by vedle sebe jednoho z nejhezčích chlapů českého showbyznysu.

Schneiderová se už před lety nechala slyšet, že jejich vztah před třinácti lety opustila, protože byl dávno mrtvý, několikrát už ale naznačila, že toho s odstupem času velmi lituje.

Dnes už je konečně zase šťastný

Švehlíka to ale moc mrzet nemusí. Momentálně má po svém boku manželku Vendulu (46), která je nejenom rovněž velmi atraktivní, ale patrně mají spolu i mnohem více společného. Dokonce se díky ní dočkal i dalších dětí. Mají spolu dva syny a pohoda a spokojenost z oblíbeného herce jenom sálá.

Marně hledá štěstí?

Herečka po rozchodu s ním dlouho toho pravého hledala. Spekulovalo se, že se Jitka poté zakoukala i do jiných mužů jako třeba do Saši Rašilova (50) nebo tanečníka Marka Dědíka (39), se kterým se seznámila při účasti v soutěži StarDance.

Nyní už dlouhá léta žije s podnikatelem Lukášem Pitterem (42), ovšem vzhledem k tomu, že stále velebí svého exmanžela, působí to navenek, že s ním není stoprocentně spokojená. A teprve se tedy uvidí, zda je to opravdu ten pravý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden