Můj kousek štěstí

Michaela Pecháčková je stále sama! Na koho vlastně čeká?

Neměla by s výběrem váhat, mohlo by na ní ulpět stigma „té, co nemá chlapa“ To bývá úmorné...

Z mladičké herečky se díky roli v seriálu ZOO stala hvězda, přesto stále nemá chlapa. Důvod je prostý, jen tak někoho k sobě nepustí.

Nabídek na randění má Michaela Pecháčková (19) mnoho. Hovořilo se o jejím románku s kolegou ze seriá­lu Šimonem Bilinou (27), nikdy se ale nic nepotvrdilo. Bilina je totiž zadaný.

Oficiálním důvodem, proč blondýnka nemá vztah, je, že se chce soustředit na školu a na kariéru. Tak to podává sama herečka. Pravda je ale možná jinde.

Hovoří se o tom, že Michaela čeká na známost, která ji dokáže z pracovního pohledu posunout. S trochou nadsázky se spekuluje, že je v tomto jejím vzorem Veronika Arichteva (36) ze seriálu O mě se neboj.

Jejím manželem je režisér Biser Arcihtev (46), který má „na svědomí“ nejen seriál O mě se neboj, ale třeba i slavnou První republiku. Jistě nikoli náhodou se tam objevila i Veronika v zásadních rolích.

Chytrý románek

Pecháčková si možná moc dobře uvědomuje, že správná partie může znamenat profesní skok. Asi by se nemusela hned vdávat, ale nějaký románek by si zřejmě nechala líbit. Otázkou je, kam sáhnout.

Režisérů či scenáristů zase není tolik, už vůbec ne nezadaných. Od věci by pro ni nemusela být ani role milenky, vždyť na vážný vztah má spoustu času. Být to o pár let dříve, Filip Renč (57) by byl jasná volba.

Ten prý málokdy odolal volání „o pomoc“, zejména když šlo o mladé herečky. Hlavně na to nejít tak, jako Denisa Nesvačilová (31).

Ta sice odvedla scenáristu seriálu Pálava Petra Kolečka (38) od partnerky Anety Vignerové (35) a jejich syna, ale lidé ji za to nesnášejí. A takovou „reklamu“ by si Pecháčková určitě nepřála.

Milenec může vše zničit

V každém případě Pecháčková má pro svůj výběr téměř nekonečné volné obzory. Nemusí se prakticky na nic ohlížet, nic ji při hledání muže neomezuje. Snad jen to veřejné mínění.

Zasáhnout ale samozřejmě může i opravdová láska. Pokud by se zamilovala, její plány mohou brzy skončit a vše se vydá svým vlastním směrem.

Špatná volba?

Není to tak dávno, co se povídalo, že má cosi se zpěvákem a hercem z Ordinace v růžové zahradě Milanem Peroutkou (32). Peroutka je podle všeho už dlouho nezadaný, a navíc s Michaelou hraje pár i v divadelním představení Okno mé lásky.

Jiskra může na jevišti přeskočit raz dva, zvláště, když jim to předepisuje scénář. Ovšem se vší úctou k Milanovi, v kariéře by jí zřejmě příliš nepomohl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden