Moje šťastná hvězda

Stále se trápí smrtí ženy!

Herec Jiří Krampol (83) má za sebou tu nejsmutnější oslavu narozenin za celý svůj život. Bylo to totiž poprvé, co je trávil bez své milované ženy Hanky (†59).


Přátelé se sice snažili ze všech sil, aby si svůj den užil, smutek však herec nedokázal skrývat. „Samozřejmě to na mě dolehlo. Být s někým takhle dlouho, není sranda.


Postrádám ji pořád, to je smutek, který jen tak nepřestane,“ svěřil se slzami v očích. „Třiaosmdesátka je krásný věk, ale tak pro mořskou želvu,“ snažil se pak vtipkovat, moc mu to ale nešlo.


Smutné výročí


Není se však čemu divit. Za pár týdnů ho totiž čeká hodně smutné výročí. Bude to už rok od manželčiny smrti. Ta skonala Krampolovi v náruči 3. srpna. Na vině měl být prasklý vřed, pak se ale ukázalo, že jí postupně selhával jeden orgán za druhým.


Tento den už z jeho paměti nikdy nikdo nevymaže. Přitom jen krátce předtím měli společně velké plány, na které se těšili. Paní Krampolová se léta potýkala se zdravotními problémy, kvůli kterým museli dát pryč svou milovanou jorkšírku Žanetku.


Poté, co se Haně udělalo lépe, chtěli si fenku vzít zase k sobě, to už bohužel nestihli. Stejně tak jako neuskutečněné cesty do zahraničí, které si oba vždy užívali plnými doušky.


Pomůže mu?


Na truchlení ale sám nebude. Už několik měsíců si totiž víc než notuje s novinářkou a komičkou Zuzanou Bubílkovou (69), která mu snad  jako jediná dokáže opět vykouzlit úsměv na tváři.


A i když oba jakýkoli romatický vztah popírají, Krampol po jejím boku znovu získává jiskru v oku. Kdoví, třeba nakonec zjistí, že ani po osmdesátce jeho život nekončí, a otevře své srdce nové lásce. Všichni by mu to moc přáli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden