Můj kousek štěstí

Stále se vyhýbají svatbě!

Osmnáct let spolu Lenka Vlasáková a Jan Dolanský žijí na hromádce. A to i přesto, že spolu mají Johanu (9), Maxe (13) a Amélii (16). Ani kvůli nim se ještě nevzali. Proč s tím otálejí?

Celkem často se o dvojici herců píše jako o manželském páru, pravdou však je, že manželé nikdy nebyli a zdá se, že po tom nijak zvlášť ani netouží. Společně vychovávají čtyři děti, tři mají spolu a nejstarší dceru Sofii (22) má herečka z předchozího vztahu. Je s podivem, že partneři netouží být oficiálně rodinou i před státem a svatbu stále odkládají. Odvolávají se na nedostatek času. „Až na to bude čas, svatba bude. I děti se nás ptají, ale říkáme jim, že se to musí dokonale naplánovat,“ vysvětluje Vlasáková. Její slova ale působí spíš jako výmluva. Přece jen, kdyby s partnerem opravdu chtěli, svatbu za těch osmnáct let mohli mít už několikrát. Co jim ve skutečnosti brání se vzít?

Prý moc práce...

Je pravda, že jakožto herci jsou oba stále velmi žádaní a z toho důvodu je zřejmé, že čas hraje proti nim. Musí být nepochybně těžké skloubit početnou rodinu, práci a osobní život, přesto jsou okamžiky, které by měly mít v životě přednost. „Někdy je to náročné třeba logisticky, když každý z nás potřebuje jet někam jinam, ale zvládáme to,“ popisuje útrapy rodinného života dvou herců Vlasáková, která dodala, že by to bez dokonalého plánování a harmonogramu nebylo možné. Na druhou stranu, když se dokázaly vzít jiné páry s dětmi, proč by to nezvládli zrovna oni dva? Podle lidí z okolí za tím není třeba hledat nic závažného. Ani jeden z herců netrpí prý žádným strachem ze závazku v podobě manželství nebo pochybnostmi. Spíš je to prý tak trochu pohodlnost a fakt, že nic nenutí manžele se svatbou jakkoli spěchat. Navíc Vlasáková není ženou, kterou by trápilo, že není vdaná paní. Jednou už totiž před oltářem stála, bílé šaty si tak zřejmě užila a nemá důvod s dalšími vdavkami pospíchat.

Bojí se stresu

Uživit šestičlennou rodinu v dnešní době není snadné, a když už by se třeba nějaký ten čas a peníze našly, užijí si je partneři jinak. Když totiž mají oba volno, nechtějí se prý nijak stresovat a touží po chvíli, kdy mohou být jen spolu. „Jakmile je ta možnost, tak se s Honzou sebereme a jedeme spolu jen sami dva na nějaký romantický víkend,“ svěřila se herečka s tím, že to pro ně i po letech znamená hodně.

Teď ne

Vzhledem k současné situaci, kdy jsou herci, snad jen na nějaký čas, bez práce kvůli světové pandemii koronaviru, se dá předpokládat, že se jejich rodinná kasa otřásla v základech a na svatbu si budou muset jejich potomci a fanoušci ještě nějaký čas počkat. Prioritu teď budou mít nepochybně jiné věci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden