Moje šťastná hvězda

Stále tajně touží po Dykovi?

Moje šťastná hvězda

Zřejmě ani netušila, jak jí seriál Pan profesor změní život. Kromě popularity jí totiž měl přinést i nečekanou lásku k sexy Vojtěchu Dykovi.

BEÁTA KAŇOKOVÁ (33) se pochlubila novým partnerem. Je to ale skutečná láska, nebo si jen potřebovala najít někoho, aby zapomněla na VOJTĚCHA DYKA (37)?

O svém soukromí mluví Beáta Kaňoková (33), kterou si diváci zamilovali v seriálu Pan profesor, velmi nerada. Před časem však překvapila, když na slavnostní premiéru filmu Hranice lásky, ve kterém hraje, vyvedla nového přítele Tomáše.

„Jsme spolu úplně čerstvě,“ prozradila herečka. Nešlo si však nevšimnout, že její partner až nápadně připomíná Vojtěcha Dyka (37), se kterým má Beáta v seriálu Pan profesor romantický vztah. Záhadný Tomáš je také velmi vysoký a tmavovlasý a stejně jako Dyk má v obličeji něžné chlapecké rysy.

Ačkoli herečce novou lásku jistě všichni přejí, možná si jen potřebovala najít někoho, aby

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden