Můj čas na kafíčko

Stále touží po pevné mužské náruči...

Od loňského podzimu je populární zpěvačka Petra Janů (68) před Covidem schovaná na chalupě v jižních Čechách, kde osaměle přečkává současnou situaci.

A zdá se, že se do svého pražského bytu tolik nepospíchá. „Byt mi kontroluje paní, kterou mám na úklid, poštu si nechávám posílat tady, tak nevím, co bych tam hledala za štěstí,“ přiznala smutně. Dříve do svého venkovského příbytku zvala své přátele a kolegy z kapely, ale nyní žádné návštěvy nepřijímá, protože se děsí koronaviru.

Michal Zelenka (†63) zpěvačce chybí. Spoločnost jí proto dělá její pes, anebo tajný milenec?

„Chodím ven s respirátorem, nakupuji v rukavicích, dezinfikuji si ruce a jsem zavřená v lese,“ nechala se slyšet Petra. Těžko říct, co zpěvačku tolik drží v ústraní. Bojí se snad tolik koronaviru, a nebo jí tam dělá společnost místo pejska nějaký blízký kamarád? Našla konečně očekávanou lásku?

Nevzpamatovala se z těžké bolesti

Není den, kdy by nepomyslela na svého milovaného muže Michala Zelenku (†63), se kterým byla pětatřicet let. I když je to deset let, co Michal odešel na druhý břeh, je to pro ni stále citlivé téma, ale patrně ne už tak bolestivé, aby se bránila novému vztahu, na který úpěnlivě čeká. Proč je stále sama, když vypadá jako mladice?

„Muži se mě asi bojí,“ připouští. Přitom by nějakou oporu v těchto těžkých chvílích po svém boku potřebovala jako sůl. Petru zasáhla další rána. Covid se její rodině nevyhnul a zanechal smutné následky. Její strýc a teta onemocněli, strýček mu nakonec podlehl.

Další smrt v rodině ji vzala sílu

Teta byla v kritickém stavu, ale už se lepšila. Tragickou skutečnost před ní rodina tajila, ale teta pravdu stejně vytušila. „Srdíčko to nevydrželo, zkolabovala a už ji nenahodili zpět,“ sdělila sklíčená Petra. Celou situaci velmi špatně nesl právě synovec, který si dával za vinu, že rodiče nakazil. Zřejmě ho nenapadl lepší způsob trestu než vyskočit z okna.

Pád přežil s mnoha zlomeninami. Zpěvačku zasáhla podruhé velká bolest a rozptýlení vidí v hudbě a v její milované kapele, ke které se snad už brzy bude moct vrátit. ze všeho ho nejvíce se ale prý těší na své fanoušky, bez kterých se prý cítí hrozně osamělá.

„Potřebuji lidi. Strašně miluji to předávání energie mezi hledištěm a jevištěm,“ pronesla natěšeně. Jediné čeho se bojí je to, zda lidé budou na koncerty zase chodit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden