Moje šťastná hvězda

Stále truchlí po svém otci

Moje šťastná hvězda

Nešťastná souhra okolností ji připravila o otce.

Herečku Veronikou Jelínkovou (59) proslavila role v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Má za sebou složitý rok 2023, během kterého jí bohužel zemřel tatínek. S její maminkou se poprali o pyžamo a nešťastný pád nepřežil.

Sympatickou herečku Veroniku Jeníkovou (58) zná mnoho televizních diváků coby zdravotní sestřičku Vendulku ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hereckých rolí ale Jeníková ztvárnila mnohem více, přičemž se na televizních obrazovkách objevuje už od sedmdesátých let minulého století.

Na role příliš dlouho nečekala

Veronika Jeníková se narodila dne 4. června 1964 v Praze. Vystudovala Pražskou konzervatoř a poté na tři roky nastoupila do angažmá do kladenského divadla. Svou první roli si odbyla už v roce 1997, kdy si zahrála ve filmu Padavka a také ve snímku Jak se točí Rozmarýny. Diváky ale více

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden