Můj čas na kafíčko

Stále věřím v lepší zítřky

To, co zažila herečka Pavla Tomicová (60) v posledních měsících, bychom nepřáli ani tomu největšímu nepříteli. Těsně před Vánocemi uplynulého roku jí totiž utekl za kolegyní Kristýnou Kociánovou (37) manžel Ondřej Malý (56).

Prožila si těžké chvíle

A není divu, že se v té chvíli ocitla herečka na absolutním dně. Jenže postupem času se ukázalo, že je to velká bojovnice a mimořádně silná žena. Stačilo jí pár měsíců, a dokázala se vrátit ke své milované práci a také se postupně objevovat ve společnosti.

Pokračuje navíc samozřejmě i s natáčením oblíbeného seriálu ZOO, které na čas kvůli rozchodu přerušila. Zdá se tak, že je vše na nejlepší cestě k tomu, aby Tomicová našla ve svém životě znovu štěstí.

Historie se opakuje

Pravda je, že rozchod s milovaným člověkem neprožila v minulých měsících poprvé v životě. V minulosti ji opustil první manžel a tehdy to bylo hodně pikantní. Z jejího milovaného muže se totiž vyklubal homosexuál a to byla samozřejmě pro Pavlu Tomicovou těžká rána.

Je mimořádně silná

I tehdy se z toho ale oklepala a na muže nezanevřela. My tak nemáme jediný důvod si myslet, že to nyní bude jinak. Tomicová vždy byla a stále je silná žena, kterou jen tak něco nepoloží.

Proto jí všichni v redakci přejeme, aby její další životní láska byla už ta osudová, která s ní zůstane na věky věků.Určitě by si to po všem prožitém trápení zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden