Moje šťastná hvězda

Stáli při něm všichni svatí

Moje šťastná hvězda

Někdo by mohl říct, že měl Jiří Klem (77) v životě smůlu. Vždyť se ve filmech často objevoval jen ve vedlejších rolích, a navíc mu život zkomplikovala nehoda, která pro něj mohla mít tragické následky.

Jenže Jiří Klem (77) si na osud nikdy nenaříkal. Ačkoli ho potkala jedna strašlivá událost, o které si ještě povíme, dál hraje divadlo, které je jeho velkou a celoživotní láskou. Navzdory tomu, že se mu blíží osmdesátka, se také stále objevuje ve filmech a v televizi. Není divu, že se tento charismatický herec považuje za dítě štěstěny.

Ochotnické divadlo

Typický filmový představitel zlých mužů, skvělý herec Jiří Klem, se narodil 18. března 1944 v Liberci. Vyrůstal v Červeném Kostelci, od mládí hrával ochotnické divadlo a v roce 1966 vystudoval DAMU.

Své první angažmá získal v Divadle za branou, pak přešel do Realistického divadla a působil zde téměř třiadvacet let. Jeho dalším působištěm se stala 

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden