Můj čas na kafíčko

Staly se sokyněmi kvůli Děrgelovi?

V červnu 2019 si herec Patrik Děrgel (32) známý mimo jiné z show Tvoje tvář má známý hlas či seriálů V.I.P. vraždy a nakonec Ordinace v růžové zahradě, vzal Markétou Děrgelovou (34), za svobodna Frösslovou, s níž nyní vychovává syna Vavřince (5) a sotva roční dceru.

A protože manželský pár tvořili jeden čas i v Ordinaci, manželství si tak zkusili dvojnásob. Pak ale v očích Děrgela zazářila Marika Šoposká (31) alias seriálová Bibi.

Děrgelovi si zpočátku pochvalovali, jak je to prima, že si mohou doma společně zkoušet texty a trávit spolu celé dny. Být manželi v reálu i na place musí být ale spíš oříšek než sranda k popukání. Že by šlo o škodolibý záměr scenáristů?

Patrik Děrgel (32) a Markéta Děrgelová (34) si vyzkoušeli manželství dvakrát. Poprvé to vyšlo.

Jednu opustil, druhou si pak vzal

V seriálu totiž Patrik a Táňa Márovi prošli později komplikovaným manželstvím a jejich vztah čelil vzestupům i pádům jako na horské dráze, přesně v duchu rčení – jednou jsi dole, jednou nahoře.

Márové začal vadit Patrikův egocentrismus a manželství se nakonec rozpadlo. Přesně před rokem se do seriálu vrátila po mateřské dovolené Marika Šoposká, která vychovává syny Vincenta (1,5) a Benedikta (2,5) s manželem Petrem Čechákem (46). Seriálový Patrik se do ní zbláznil natolik, že si ji v Ordinaci nakonec vzal. To vše pak s jeho „ex a reálnou manželkou v jednom“ pěkně zamávalo.

Pletky (ne)jenom na place

Jako by ani dvakrát těhotná nebyla. Šopovská se totiž na obrazovky tehdy vrátila v dokonalé formě, což neuniklo oku snad žádného muže. A právě Děrgel se po natáčení objevoval velice často v její blízkosti.

Nešlo přehlédnout, že ti dva si náramně dobře rozumějí. Markéta Děrgelová, která byla v tu dobu těhotná, nejspíš musela supět. Šoposká totiž k Děrgelovi nějakou náklonnost jistě cítila.

Navíc Patrik Děrgel se ani v nejmenším netají svou „slabostí“ pro jemné a křehké ženy, které cítí neodkladnou potřebu ochraňovat. A Marika Šoposká je přesně tenhle typ. Nebo tak alespoň vypadá a působí… Bude zajímavé sledovat, jak se tyto vztahové propletence rozuzlí v příštích týdnech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden