Můj kousek štěstí

Stane se letos tatínkem?

Manželské plány

Rozjel skvělou kariéru, oženil se a postavil dům. Teď tedy nastává logická otázka: Kdy zasadí strom a zplodí syna? David Gránský (29), který se svou vizáží krasavce nikdy neměl nouzi o fanynky, zazářil rolí doktora Bojana v seriálu Sestřičky a v poslední době jde ze seriálu do seriálu.

Aktuálně nechybí ani v novince s názvem ZOO, těžko však soudit, zda si jeho postavu i tentokrát diváci oblíbí. Hraje pohledného, leč vypočítavého mladíka, který by se ženil, avšak jen pro peníze.

Rozrostou se? Bude pro ně rok se třemi dvojkami symbolický a oni budou tři?

Nebrání se

Jak se ale zdá, takové vlastnosti jsou jeho představiteli na hony vzdálené. Před dvěma lety se po desetileté známosti oženil s optičkou Nikolou (28). Jeho fanynky možná plakaly, on ale zářil štěstím a prohlašoval, že je v osobním životě na vrcholu spokojenosti.

Jsou spolu už dvanáct let, a tak se jich pochopitelně každý ptá, kdy už přijde na řadu potomek. „Ne, že bychom o tom nemluvili. Ale teď máme jiný program, svatební cestu. A pak když to přijde, tak to přijde,“ nechal se slyšet herec, který by se prý roli otce rozhodně nebránil. Manželé si ale nejdříve chtěli užít líbánky, které jim neustále znemožňovala pandemie.

Správný čas?

Loni v květnu se však konečně dočkali a vyrazili na slunnou Kostariku. Svatební cestu už tedy mají za sebou, a tak by už společnému miminku neměly stát v cestě žádné jiné plány.

Dokonce ani ty stavební, mladí manželé nedávno dostavěli společné hnízdečko lásky. „Teď se staví plot a pak už se bude dát považovat za opravdový domov,“ řekla na podzim paní Gránská. Můžeme tipovat, kdy se tímto domovem rozezní dětský křik, mohlo by to být ale už brzy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden