Můj kousek štěstí

Stane se z ní svobodná matka?

Můj kousek štěstí

Do nového roku vkročila s nejkrásnějším dárkem. Čeká miminko. Jenže dokáže splnit otec dítěte její neskromné představy o životě? Nezařadí se do průvodu bývalých?

Slunečná těhotenství přitahuje. Eva Josefíková není totiž jedinou herečkou, u které práce na tomto seriálu skončila přírůstkem do rodiny. Zejména role Denisy Kánské pomáhala zřejmě herečkám s početím.

Na místě Josefíkové se na začátku objevila Veronika Arichteva (35), která kvůli těhotenství ze seriálu odešla. Její náhradnici Josefíkovou čeká stejný osud, i když se snaží zůstat na scéně co nejdéle. Na samém začátku těhotenství slibovala, že bude točit do konce dubna.

Jenže dítě si dokáže dupnout i v bříšku. A to se už zřejmě děje. Herečka byla zachycena na fotografiích, jak si domů nese tři

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden