Můj kousek štěstí

Stará láska nerezaví

Hop, nebo trop! To si říkala, když se ke svému expartnerovi vrátila...

Hvězda seriálu Podezření Klára Melíšková (50) byla viděna s exmilencem, režisérem Viktorem Taušem (48).

Pravda, pojí je i společná práce na filmu Amerikánka, což by ovšem nikdo nekomentoval, jde však o to, že dvojice spolu svorně tráví také těméř veškerý volný čas. A to už je podezřelé. Může za to jaro, kdy se lidská srdce, beznadějně zamrzlá po dlouhé zimě, najednou probouzejí a buší ostošest.

Režisér a Klára Melíšková se dostavili na společenskou akci do botanické zahrady, ale zůstali tu ještě dlouho po odchodu ostatních, seděli u stolečku a povídali si. Poprvé byli přistiženi před šesti lety na karlovarském filmovém festivalu, kde se líbali, nepříliš obratně schovaní v houští na břehu říčky Teplá.

Vzájemnou lásku provázely dramatické okolnosti: Herečka byla provdaná za Lukáše Hlavicu (56), režisér žil v manželství s Evou Jeníčkovou (57), která je známější pod přezdívkou Vendulka utěšitelka.

Oba vztahy se rozpadly, jenže, jak už to bývá, nakonec se rozešli i Klára s Viktorem. Ale kdoví, třeba se k sobě zase vrátí. „Jsem velmi šťastná, že se nám to přetransformovalo do vztahu, který máme teď,“ míní Melíšková.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden