Moje sladké tajemství

Staral se o ni tak skvěle, že se do něj brzy zamilovala

Moje sladké tajemství

Jeden den měla Lucie Bílá před barákem zaparkovanou luxusní jachtu, druhý den jí musel stačit byt v paneláku.

Zpěvačka Lucie Bílá (55) dnes doslova září štěstím. Dříve tomu tak ale rozhodně nebylo. Než konečně potkala toho pravého, prošla si několika bolestnými rozchody a dvěma rozvody.

Mohlo by se zdát, že zpěvačka Lucie Bílá (55) je dítětem štěstěny. Vždyť má všechno, o čem se mnoho žen ani neodvažuje snít. Patří na absolutní špičku naší populární hudby, má báječnou rodinu a milujícího partnera.

Prožila několik těžkých let

Přesto říká, že kdyby mohla, na své minulosti by změnila téměř vše. Toto prohlášení jistě souvisí s tím, že její umělecké začátky nebyly zrovna lehké.

Prožila několik těžkých let, kdy jí rodiče prý museli finančně pomáhat. Navíc zpěvačka dlouho neměla štěstí v lásce. K jejím prvním životním partnerům totiž patřil okouzlující Tomáš Holý (†21), který ale 8. března 1990 podlehl zraněním po dopravní nehodě.

Jen se starala o domácnost

Další z mužů, kteří prošli jejím životem, byl jakýsi Víťa, který ale v Lucii neustále

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden