Můj kousek štěstí

Starost navíc! Přijdou hádky?

Zdá se, že se rozhodli vyzkoušet, co jejich vztah vydrží... Trochu brzy!

Nádherného pejska si pořídili Eva Burešová (29) a Přemysl Forejt (35). Je to roztomilá fenka zlatého retrívra, což je přátelský pes, k dětem jako dělaný.

Přesto se množí pochybnosti: Opravdu si ke všem starostem, které mají, pořídili těhotná herečka a zaneprázdněný olomoucký šéfkuchař s dítětem z předchozího vztahu ještě čtyřnohého mazlíčka? Kdo se bude o rozkošného chlupáče starat?

Umí si dvojice vůbec představit, co to bude za „tornádo“, jaké se strhne, až se narodí miminko? K tomu má Eva také chlapečka Nathaniela (5) ze vztahu s muzikantem Michaelem Krásným (38) a asi milion pracovních závazků z oblasti herectví i hudby.

Stoprocentně nebude po porodu příliš dlouho otálet a co nejdřív se vrhne zpět do seriálového kolotoče. Vrátí se do ZOO a mnoha dalších televizních pořadů, bude opět zpívat a Forejt působit v olomoucké restauraci. A pes?

Začnou si k smrti unavení partneři vyčítat, čí to byl vlastně nápad, pořídit si do toho všeho ještě „toho zatraceného čokla“? Miminko se probudí každé dvě hodiny, do rytmu jeho pláče bude výt pes… Eva a Přemysl se mají na co těšit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden