Můj kousek štěstí

Starosti se valí dál

Na obrazovce působí bezstarostně, v soukromí ale řeší vážné problémy. Ale jak vám potvrdí každá máma, s dětmi jsou prostě starosti, s těmi dospělými zvlášť.

V minulosti prožila Dana Batulková soukromé peklo, a ač by člověk řekl, že se karta nakonec obrátí, podle předpokladů to nedopadlo. Pracovní úspěchy se sice skutečně dostavily, Dana je nyní hvězdou seriálu Slunečná, když předtím zazářila coby roztomilá Marcelka v Comebacku, ale že by byla bezstarostná, to ne.

Problémy v soukromí ji nenechají vydechnout. Ač vůči novinářům nebývá sdílná, občas jí něco bezděky unikne. „S mými dospělými dětmi je to těžké a není s nimi rozumná řeč,“ postěžovala si například. A to už je u ní co říci!

Jakub Prachař (37) a Mariana Prachařová (26). Obě její děti se k ní do rodného domu vrátily.

Spálil se dost

Dospělí potomci Jakub (37) a Mariana (26) dělají herečce velké starosti. Kdyby byli rozumnější, Daně by se jistě žilo lépe. Jakub, jak známo, prošel nešťastným manželstvím, což se vůbec nemuselo stát.

Před nevěstou jej varoval snad každý, koho potkal. Marně. Teď je rozvedený a zahořklý. Utěšovat a držet nad vodou ho musí pochopitelně máma, a jen ona ví, kolik to stojí sil.

„Ex“ je tu zas!

A je tu ještě Mariana, mimořádně krásná dívka, která by se ve svém věku měla věnovat studiu a nápadníkům. Jenže smyslem jejího života se stalo sledovat ručičku osobní váhy a hlásat do světa, že se bojí tloušťky, i když je jako lunt.

To je divná životní náplň mladé dívky. „Rozhodně bych to nenazývala anorexií,“ snaží se Dana zachovat klid. „Začala se víc hýbat, jí zdravě a zhubla,“ hájí dceru. Nezbývá, než aby vykrmovala Marianu a dodávala sílu Jakubovi.

K tomu hraje ve Slunečné po boku exmanžela Davida Prachaře (62), muže, který jí značně zkomplikoval život. Scénář jejich postavy dokonce sblížil natolik, že se ukazuje, že spolu mají utajeného syna. To je to poslední, co Daně chybělo. Mít z exmanžela milence, i když jen v seriálu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden