Moje šťastná hvězda

Startuje v televizi válka moderátorek?

Moje šťastná hvězda

V zákulisí televize Nova se údajně mluví o tom, že jsou dny Lucie Borhyové definitivně sečteny! Z trůnu ji totiž má sesadit mladší kolegyně Veronika Petruchová.

Když nedávno nasadila televize Nova proti LUCII BORHYOVÉ (44) krásnou VERONIKU PETRUCHOVOU (26), bylo všem jasné, že to nebude jenom tak. Otřásá se pod blond moderátorkou židle?

Více než dvacet let měla Lucie Borhyová (44) v televizi Nova bez nadsázky výsadní postavení a zdálo se, že ve svém oboru nemá konkurenci. Pak ale začaly přibývat připomínky diváků, že už je možná načase dát příležitost mladším, neokoukaným tvářím, a neohrožený trůn královny Televizních novin se začal opovážlivě otřásat.

Sama Borhyová si zřejmě ještě donedávna vůbec nepřipouštěla, že by ji mohl někdo na jejím místě nahradit. S příchodem Veroniky Petruchové (26) do zpravodajství ale údajně citelně

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden