Můj čas na kafíčko

Stašová přiznala svůj největší strach!

Je jí jedenašedesát let, ale vypadá, jako by jí bylo minimálně o deset let méně. Simona Stašová (61) je nejen oblíbenou herečkou, ale i lamačů srdcí mužů, kteří mají rádi temperamentní a nezávislé ženy.

Co ale o Stašové ví jen málokdo, je, že se neuvěřitelně bojí chirurgických zákroků! K tomu, aby si udržovala stále mladiství vzhled, jí stačí jen make-up, podpatky a kadeřník. Ačkoliv jí kde kdo vyčítá, že má pod očima nevzhledné vaky a povislá víčka, ona je neřeší. Botox, plastiku ani lifting od ní rozhodně nečekejte.

Se skalpelem si nerozumí

I když se mnohdy říká, že ženy kvetou do čtyřiceti let a pak po fyzické stránce odkvétají, u Stašové je to přesně naopak. Nikdy nebyla tak šmrncovní jako dnes. A to bez toho, ani by do svého těla nepřirozeně zasahovala. „Nemám ráda chirurgické zákroky,“ nechala se slyšet a na otázku, zdali neuvažuje o operací očí má také jednoznačnou odpověď. „Zatím ne. Pokud mi zrak slouží, tak počkám.“ Vystačí si tak jen s každodenním pohybem, relaxací v přírodě, rybím tukem a především kvalitní kosmetikou.

Ani její matka nevypadá na svůj věk.

Půjde na operaci očí?

Ona je ale ženou do nepohody a všechno bere s humorem. „Teď můžu hrát role žen, kterým je od pětačtyřiceti do pětašedesáti. Až mi budou víčka přepadávat přes oko a nebudu vidět, tak to nechám uříznout, ale teď se snažím jít proti skalpelu životním stylem a švýcarskou kosmetikou,“ prozradila svůj recept na krásu. Tu ale mají v rodině. Její matka, Jiřina Bohdalová (85), je ve svých pětaosmdesáti živější než kdy dřív a na svůj věk také nevypadá. Chirurgickým zákrokům se ale také vyhýbá jako čert kříži. I ona věří na sílu přírody. Jak se lidově říká: Někdo stárne, někdo mládne, někdo zůstává pořád stejný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden