Můj kousek štěstí

Šťastná díky nové lásce?

Usměvavá se snaží být vždy, ale teď má zřejmě pádný důvod

Vypadá šťastnější než kdy jindy. Sama říká, že víc v pohodě, než je teď, za poslední léta nebyla. Znamená to, že má Monika Absolonová (45) po boku konečně toho pravého?

Jisté je jedno – sama rozhodně není. A mužů, kteří jí kouzlí úsměv na tváři má kolem sebe celý zástup. Jen si vybrat! Ačkoli pozor, možná už je vybráno...

Je načase

Je to více než rok, co sbalila kufry otci svých dětí, bývalému hokejistovi Tomáši Hornovi (41). Přišla totiž na to, že má před ní více než jedno tajemství a údajně i více než jeden dluh. Jejich rozchod proběhl prakticky ze dne na den.

Náhlý konec vztahu pro zpěvačku sice byl psychicky náročný, zároveň se jí prý ale ulevilo. Dá se říci, že z ní spadly nejen starosti, ale také přebytečná kila, kterých se dlouho marně zbavovala.

Takzvaná rozchodová dieta způsobila, že má dole dvacet kilo a vypadá skvěle. Není divu, že potenciální nápadníci stojí frontu. A po roce samoty už by bylo načase dát některému z nich šanci.

Pěknice jsme mohli vidět ve Slunečné.

Nebezpečné sympatie

Čím dál častěji se Monika na internetu chlubí snímky a videi se svými mužskými kolegy z divadla. A s některými z nich si zjevně rozumí více než dobře, kupříkladu s hercem Petrem Pěknicem (46), který shodou okolností jako by z oka vypadl jejímu bývalému, Hornovi.

Dobrý vkus zpěvačka nezapře a vzhledem k tomu, že je stále v jednom kole, nikdo by se nedivil, kdyby našla lásku právě při práci. Dlouho se zdálo, že jedinými muži v jejím životě jsou synové Tadeáš (6) a Matouš (3), nyní asi otvírá srdce i někomu dalšímu.

„Poučila jsem se z chyb a konečně žiju. Tenhle rok je nejkrásnějším v mém životě, vše se mi daří a mám se opravdu krásně,“ hlásá do světa zpěvačka, která byla ještě loni nešťastná jako šafářův dvoreček.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden