Moje šťastná hvězda

Šťastná nevěsta dostala od ženicha briliantový prsten

Moje šťastná hvězda

Janda si své pozdní otcovství užívá a je vděčný za svou velkou rodinu. Rozhodně si tak nemůže stěžovat na to, že by se třeba cítil sám.

Nikdo nemohl tušit, že skvělý hudebník PETR JANDA (78) najde tu pravou až napotřetí, a to ještě po šedesátce. Když se tak stalo, Petr pochopil, že má vedle sebe lásku svého života.

Známý rocker Petr Janda (78) byl v minulosti pověstný nejen tím, že je hlavní tváří skupiny Olympic, ale také milostnými avantýrami. Ačkoli byl ženatý s manželkou Janou (†45), nedokázal si nic odepřít.

Uvažoval o sebevraždě

Janda byl známý svůdník a po jeho boku se rychle střídaly krásné ženy. Jeho slabostí byly hlavně manekýny, ke kterým patřila i Kateřina Marková (54), později Kornová. Do té se prý Janda zbláznil tak, že když se s ním rozešla, uvažoval dokonce i o sebevraždě.

Je jasné, že Petrovy věčné zálety nemohly uniknout jeho půvabné manželce. Není divu, že chtěla známého hudebníka opustit. „Měla napsanou žádost o rozvod a mně to bylo fuk,“ prozradil kdysi v rozhovoru pro jeden časopis Janda. 

Je s podivem, že se manželům podařilo krizi utajit před synem Petrem (†33) a dcerou Martou (47), které spolu měli. Jak později Marta sdělila novinářům, až do

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden