Můj čas na kafíčko

Šťastné manželství Martina a Martiny Preissových se začalo postupně měnit v boj s depresemi!

Můj čas na kafíčko

„Neexistuje žádná univerzální rada. Ať jde o jakýkoliv problém, chce to sebrat veškerou odvahu k tomu, to řešit.“

Na počátku přeskočila jiskra, která měla za následek rozpad dvou manželství. Martin Preiss (48) a jeho druhá žena Martina (45) ale netušili, jaké těžké zkoušky je ve vztahu čekají.

Vyrůstat ve stínu slavných rodičů, hereckých legend Viktora Preisse (74) a Jany Preissové (73) bylo pro jejich syna Martina (48) prý jednoznačným handicapem. „Všichni si na mě ukazovali, byl jsem vidět už v základní škole,“ vzpomínal.

„Na ulici jsem chodil dva metry za rodiči, aby nás náhodou nespojovali, aby nebylo poznat, že k nim patřím. Je totiž všichni poznávali a chtěli se s nimi pozdravit.

“ Problémy měl pak samozřejmě i tehdy, když se rozhodl stát se rovněž hercem. Automaticky se totiž nabízelo srovnání, jestli bude stejně dobrý jako jeho otec  to byla další fáze, při které Martin trpěl.

Oba byli zadaní

Se svojí první ženou Klárou se Martin znal už z dob dospívání, byli spolu dokonce spolužáky na gymnáziu. Byli spolu celkem

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden