Můj kousek štěstí
Šťastně rozvedený muž?! Už se neskrývá
Ondřej po rozvodu doslova září. Jak se ale tváří za zavřenými dveřmi?
Šťastně rozvedený muž?! Už se neskrývá

Po rozpadu manželství s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (34) opravdu dlouho nelenil. Nejprve byl spojován s půvabnou tanečnicí z divadla, s níž ho fotografové nachytali při nočním dostaveníčku, a nyní zjevně definitivně zakotvil u nové lásky.

Už je to věc jistá, Ondřej Gregor Brzobohatý (39) vytvořil pár s Danielou Písařovicovou (43). Rozvod nebývá nikdy příjemná záležitost, existují ale páry, které jej zvládnou s grácií a i nadále zůstanou přáteli. Něco takového však v případě Kuchařové a Brzobohatého bohužel neplatí.

Ani Daniela to nemá lehké, stále čelí kritice, že ublížila Taťáně.

Hořké sousto

Krach jejich vztahu byl zejména pro modelku hořkým soustem už od prosince loňského roku, kdy se v tisku objevily fotografie muzikanta a mladé tanečnice.

Rozvod, který už zřejmě v té době byl na spadnutí, na sebe nenechal dlouho čekat. Stejně, jako Ondřejův další vztah. S Písařovicovou, moderátorkou internetové televize DVTV, ho média začala dávat dohromady už začátkem dubna.

Oba ale svorně zaujali diplomatické mlčení s tím, že nechtějí přilévat olej do mediálního ohně. K jejich známosti se tak tehdy vyjádřila jen raněná Kuchařová, která prohlásila, že exmanželův nový vztah není zas tak nový, nýbrž se začal už v době jejich manželství.

Je to oficiální

Brzobohatý zatím dál mlčel jako ryba, místo slov však následně přešel rovnou k činům a svou novou partnerku vyvedl do společnosti. Bok po boku s Danielou se objevil na narozeninové oslavě rockera Petra Jandy (80), kde už nemohlo být pochyb, že s usměvavou brunetkou patří k sobě.

Jen pár dní předtím je navíc paparazzi nachytali, jak si během nákupu potravin vyměňují zamilované pohledy a došlo i na polibek. Čerstvě rozvedený muzikant, tak nechal své bývalé ženě Táně jen oči pro pláč.

Související články
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
Herečce Anně Kadeřávkové (27) ze seriálu Ulice se lepí smůla na paty. Poté, co konečně vyřešila problém s developerem, těšila se na stěhování. Místo toho ale přišel rozchod! Dva roky se těšila, až bude její hnízdečko hotové, ale ani ve snu by neřekla, že v něm nakonec skončí úplně sama. Anna Kadeřávková (27) byla přitom ještě […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz