Moje sladké tajemství

Statečná herečka porazila těžkou závislost

Moje sladké tajemství

Své deprese zapíjela alkoholem a dlouho nevěděla, že je vlastně psychicky nemocná

Eva Holubová (59) dlouho nevěděla, že její úzkosti mají příčinu v duševním onemocnění. Proto se je pokoušela zahnat alkoholem, což ji málem připravilo o práci, přátele o i rodinu

Jedna z našich nejobsazovanějších hereček, báječná Eva Holubová (59), má čím dál tím víc fanoušků. Zřejmě to souvisí i s tím, že na rozdíl od jiných celebrit, naprosto otevřeně hovoří  své závislosti na alkoholu.

Maminka si pořád zpívala

Její závislost přitom vůbec nesouvisí s neutěšeným rodinným prostředím, jak to u mnoha jiných lidí bývá. Eva se narodila sice do rodiny, kde nikdy nebylo peněz nazbyt, přesto své dětství líčí téměř idylicky. Vyprávěla například, že i když její rodiče žili doslova od výplaty k výplatě, tak každý víkend jezdili z Braníka vláčkem na houby nebo se koupat na Sázavu. Chodili na výstavy, do kina, do divadla a na koncerty. Eva si dokonce nepamatuje, že by

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden