Moje šťastná hvězda
Staví milenku před svojí dceru?
Staví milenku před svojí dceru?
Lucie Felixe jen tak neopustí.

Chtěla ho dostat daleko od všech rizik, což se jí povedlo. Umělkyně Lucie Gelemová (37) odvezla sebe i svého milence Felixe Slováčka (76) do jižních Čech, kde její rodiče vlastní chalupu.

Oba si tam momentálně užívají chvilky klidu a romantiky, což jistě potřebovali. Gelemová měla o Felixe kvůli momentální situaci strach.

Přece jen patří do rizikové skupiny, a kdyby se nakazil koronavirem, mohlo by to pro něj mít fatální následky. Šlo jí ale skutečně jen o to, aby byla její láska v bezpečí, nebo měl její odjezd i postranní úmysl?

Dceru čeká operace

Felixova dcera Anička Slováčková (24) statečně bojuje s rakovinou prsu a zanedlouho ji čeká náročná operace. Očekávala, že v takovou chvíli bude mít po boku oba své rodiče, ale očividně při ní stojí jen maminka Dáda Patrasová (63).

Není tedy divu, že je Anička na svého otce naštvaná, ale ještě víc nejspíš na jeho milenku Gelemovou. Aničce je totiž více než jasné, že tento nápad byl z její hlavy, protože se už delší dobu snaží Felixe od rodiny odtrhnout.

Ale na druhou stranu, Slováček mohl Lucčinu nabídku odmítnout a zůstat své dceři oporou.

Na jeho chatu nemohli

Otázkou také zůstává, proč se Felix rozhodl jet na chalupu ke své milence, když sám jednu vlastní a má to tam moc rád. Proslýchá se, že původně to měla být jejich prvotní volba.

Patrasová si však nepřála, aby se nějaká Felixova milenka zabydlovala v jejich společné chalupě, ke které se váže tolik rodinných vzpomínek.

Nedávno na ni vzpomínala i dcera Anička a nezapomněla podotknout, že tam byla jejich rodina ještě kompletní a naposledy tam pocítila pohodu.

Čeká ho cirkus

Jakmile se Felix ze svého pobytu na chalupě vrátí, určitě ho čeká pořádná scéna, a to především od manželky Dády.

Ta mu asi jen tak neodpustí, že tu nebyl v tak důležitou chvíli, kdy ho dcera nejvíce potřebovala.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz