Šťavnatá krkovice v hořčičné marinádě a s bylinkami

Příprava: 45 min. Cena za 1 porci: 85 Kč

Suroviny na 4 porce:

4 plátky krkovice

lžíce dijonské

hořčice

lžíce olivového oleje

bazalka

oregano

2 stroužky

česneku

sůl

Postup:

1. Maso si naložíme do marinády, která je připravena ze lžíce dijonské hořčice, lžíce olivového oleje, lžičky bazalky, oregana, dvou stroužků česneku a soli.

2. Marinádu do masa vetřeme a necháme pár hodin odstát. Krkovičku pak před přípravou necháme aspoň půl hodiny odležet při pokojové teplotě a následně pečeme na grilu.

3. Jakmile je maso hotové, dejte mu ještě pár minut, aby „vydechlo“. Povolí, změkne a chutě se báječně propojí.

reklama
reklama

Komentáře