Moje sladké tajemství

Štefan lituje každé chvíle, kdy nemá Hanku vedle sebe

Moje sladké tajemství

Jak sama Hanka řekla, Štefan jí rozhodně stál za to dlouhé čekání. Vždyť je to osudový muž jejího života.

Zpěvačka Hana Zagorová (74) a její manžel operní pěvec Štefan Margita (64) tvoří dokonalý pár. Láska jim ani po třiceti letech nezevšedněla a oni si stále váží každé chvíle, kdy mohou být spolu.

Je téměř k neuvěření, že Hana Zagorová (74) už před čtyřmi lety překročila sedmdesátku. Skoro by se zdálo, že tato přední dáma české populární hudby dokonale popírá přírodní zákony. Vždyť jí to zpívá stejně, jako před padesáti lety, a pořád vypadá zatraceně dobře.

Psala své první básničky

To jistě souvisí s tím, že je Hanka už dlouho spokojená v osobním životě. Aby také ne, vždyť je už téměř třicet let provdaná za muže svých snů, operního pěvce Štefana Margitu (64). Cesta k jejímu štěstí však byla pěkně dlouhá a pořádně složitá.

Ale vezměme to pěkně popořádku. Zagorová se narodila jako druhá dcera 6. září 1946 do rodiny stavebního inženýra a učitelky. Hanka od malička

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden