Moje šťastná hvězda

Štefan Margita: Pláče pro maminku

Obrovský šok a smutek prožívají ŠTEFAN MARGITA (61) společně s manželkou HANOU ZAGOROVOU (71). Ve věku nedožitých osmadevadesáti let totiž zemřela Margitova maminka EDITA (†97). „Odešla naše milovaná máma, všechnu lásku, co nám štědře dávala, v sobě poneseme dál,“ uvedl zpěvák, když oficiálně oznamoval smrt jeho nejmilovanější osoby.

paní Edita. Bez maminky si nedokázali představit žádnou dovolenou.

Svou tchyni zbožňovala

Truchlí i jeho manželka, protože ač to byla její tchyně, vždycky si spolu neskutečně rozuměly. Byly téměř jako nejlepší kamarádky! Vždyť spolu všichni často jezdili ve třech i na dovolenou do zahraničí. Kolikrát se také zpěvačka nechala slyšet, jak svou tchyni obdivuje. „Štefanova maminka je báječná. Byl to první člověk, který mu jako první reakci řekl: Takovou ženu jsem si pro tebe představovala,“ vzpomíná Zagorová na svou tchyni. „Je to úžasná sofistikovaná dáma. Myslím, že díky ní se Štefan umí postarat o ženu, jak se umí postarat sám o sebe, jak je galantní.“

Doprovázela ho i na společenské akce

Brávali ji i do svého druhého domova ve španělské Malaze. Když byli všichni tři pohromadě, cítili se úplně nejlépe. A že mezi sebou měli krásný vztah, dokazuje i to, že si Margitova maminka často nenechávala ujít jeho koncerty a doprovázela ho i na jiné společenské akce.Teď už je bohužel se vším konec. Margita se s její smrtí bude vyrovnávat dlouho.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden