Můj kousek štěstí

Stěhuje se do cizí postele?

Hořké vítězství

Kdo seje vítr, sklízí bouři. Na to by měla myslet hvězda Slunečné Denisa Nesvačilová (31).

Právě kvůli ní odešla miss České republiky 2009 Aneta Vignerová (35) z domova s roztomilým synem Jiříčkem (2) a několika kufry. Vila scenáristy Petra Kolečka (38), Jiříčkova otce, který žil s Anetou tři roky, je teď připravena pro nynější milenku Denisu.

Žádná křivda?

A jak se k celé záležitosti postavila opuštěná a zrazená Aneta, je k neuvěření. Vystrnadili ji z vysněného domu, který si s láskou zařizovala, a ona se nepříliš ohleduplné sokyně ještě zastává! „Prožívají něco hezkého, tak ať jim to tedy vydrží,“ prohlásila modelka mírumilovně směrem k manželově novému románku.

Aneta se snaží udělat tečku za vztahem důstojně. Petra neuráží ani nepere špinavé prádlo.

„A doufám, že jim to za to bude stát, když už to mezi námi takhle dopadlo,“ dodala. To je oproti Nesvačilové jinačí přístup, ta před časem směle pravila, že se nikomu nestala žádná křivda. Škoda že se jí v té chvíli nevybavilo vlastní dětství a dospívání.

Když byla v pubertě, rodiče se rozvedli, otec od rodiny odešel. Denisa to nesla těžce. Matka se hroutila, plakala, z dcery si udělala vrbu, pro dívku to byly krušné časy. A není těžké si představit, že něco podobného právě prožívá Vignerová, která se rozhodla jednat, našla si byt na sídlišti a i se synem vyklidila pole.

Vztah s Kolečkem začal pěkně zostra, nebude to znamenat i rychlý konec?

Jiná královna

Znamená to tedy, že teď zrzka bude co nevidět také balit kufry a směřovat do scenáristovy vily? Podle všeho ji už navštívila, to ale byla ještě host, a nutno podotknout, že ne tak docela zvaný. „Nemáte ještě ani sbalené věci, a on už si tam vodí někoho jiného,“ postěžovala si před časem Aneta.

To zní jako z hororu! Není divu, že nejkrásnější žena roku 2009 dala rychle sbohem milovanému domu za Prahou, který zvelebovala s pomocí profesionání designérky. Tady může kralovat jen jedna žena. Zda to ale bude Nesvačilová, se nyní nezdá tak jisté.

Byla to lež?

Šeptá se, že v poslední době působí jindy usměvavá Denisa místy až nabručeně. Lišák Kolečko všechny, tedy i ji, přesvědčoval, že soužití s Vignerovou bylo už dlouho v troskách.

Pro jeho milenku byl šok, když zjistila, že to není tak docela pravda a že to ona je, dle Anety, důvodem krachu vztahu. Téměř se schovává, neboť fanoušci zuří a označují ji za zlodějku chlapů. Stojí jí tahle láska vůbec za to?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden