Můj čas na kafíčko
Steinmasslová našla po letech samoty spřízněnou duši?
Steinmasslová našla po letech samoty spřízněnou duši?

Každá žena si zaslouží poznat muže, který jí bude oporou. Milena Steinmasslová (69) někoho takového po svém boku dlouho neměla.

Ačkoli je to silná žena, která se dokáže i sama vypořádat s nástrahami života, přece jen prý do svého srdce před časem někoho pustila. Blízko má mít ke kolegovi ze seriálu Ulice Rostislavu Novákovi (75). Stal se právě on její spřízněnou duší a někým, na koho se může za všech okolností stoprocentně spolehnout?

Rostislav Novák (75).

Bolestná minulost

Herečka si s ním má rozumět od začátku společného natáčení. Dlouho si ho ale držela od těla, neboť se bála, že by jí mohl způsobit další trápení. Stále si nebyla jistá, jestli mu může důvěřovat, musel si tak její přízeň tvrdě vybojovat.

Steinmasslová má totiž za sebou manželství s kameramanem Romanem Pavlíčkem (69), které mělo doslova bouřlivý konec. Po sedmadvaceti společných letech spolu bojovali nejenom o majetek a děti, ale také o psa.

Drsná obvinění

Pavlíček si rád pustil pusu na špacír a vykresoval bulvárním novinářům, jak moc ošklivě se k němu manželka chová. Dokonce tvrdil, že proti němu poštvala společné syny Tomáše a Jana. Kameraman i  prozradil, že ho měl Tomáš fyzicky napadadnout. „Řešila to policie.

V životě by mě nenapadlo, že se se mnou začne prát syn,“ svěřil se. Steinmasslová jeho slova nikdy nekomentovala a ani k rozvodu jako takovému se nevyjadřovala. Nechtěla přitahovat pozornost, nýbrž udělat za manželstvím tlustou čáru.

Zpětně je tak těžké určit, jestli si příběh se synovým napadením Pavlíček vymyslel, nebo se skutečně stal. Je ale jasné, že po něčem takovém herečka potřebovala hodně času na to, aby znovu dokázala nějakému muži uvěřit. A pokud to dokázala a pustila do svého života kolegu z Ulice, je to obdivuhodné.

Konečně znovu šťastná?

A je jedno, zda spolu sdílí domácnost, nebo se jen pravidelně potkávají a třeba spolu chodí na procházky. Důležité je, že má v životě někoho, s kým se cítí v pohodě a hezky.

Pokud jsou tak informace o jejich souznění duší pravdivé, herečce přejeme, aby jim toto pouto vydrželo co možná nejdéle. Ideálně pak, aby spolu prožívali spokojený podzim života.

Související články
Moje šťastná hvězda / 28.9.2024
V 70. letech byl Jiří Helekal (77) velkou hvězdou. A to doslova. y doby už jsou dávno pryč, ale jemu to prý zas tak nevadí. Vžebříčku nejvyšších českých zpěváků by Jiřímu Helekalovi (77) patřilo s jeho 205 cm nejspíš první místo. Svým zjevem připomínal udatného mušketýra, který v době své největší slávy dobýval dívčí srdce sytým hlasem […]
Odešla hned od dvou manželů, třetího to možná čeká také. Herečka ze seriálu ZOO je prý poslední dobou jako vyměněná. Z energické a stále usměvavé dámy se prý stává věčně nespokojená žena. Taková proměna Jany Švandové (77) by se mohla negativně podepsat i na vztahu s manželem Pavlem Satorie (75). Nebo snad může být příčinou […]
S partnerem a otcem svých dětí se měla herečka Aneta Krejčíková (33) ze seriálu Ulice před létem rozejít, teď to vypadá na sladký návrat. Dala Ondřeji Rančákovi (39) poslední šanci? První školní den zveřejnili s tělocvikářem Ondřejem Rančákem (39) společnou fotku, na které se Aneta Krejčíková (33) zeširoka usmívala a napsala k ní „zpátky“. Znamená to snad, že […]
Nestárnoucí herečka ze seriálu Jedna rodina Alice Bendová (50) je v neuvěřitelné formě. Za posledních několik měsíců zhubla úžasných dvanáct kilogramů. Stejně ale není stoprocentně spokojená a chystá se jít na úpravu břicha. „Prostě tuk, který zůstal, půjde pryč. Bylo mi padesát a nejsem ten typ, který by se udřel v posilovně,“ popsala v rozhovoru. Chce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz