Můj čas na kafíčko

Štěpánek tajil přes čtyřicet let dceru!

Obrovské tajemství do dnešních dnů skrýval Petr Štěpánek (67)! Všichni si totiž doteď mysleli, že si nikdy nevyzkoušel, jaké to je stát se rodičem. Povídalo se, že dokonce snad ani děti příliš nemusí a starat se o ně by bral spíš jako přítěž než životní radost. Ale omyl! Jednu dceru má a to se svou bývalou manželkou, režisérkou Vlastou Janečkovou (+78). Není pochyb o tom, že se stala jeho osudovou ženou, i když byla o celých 14 let starší, ale že právě z tohoto vztahu vzešla jediná Štěpánkova dcera, o tom neměli ponětí ani jeho nejbližší přátelé.

O dceři nikdy veřejně nemluvili

Kvůli Janečkové dokonce opustil i svou první ženu Reginu Rázlovou (69). Ale ani Janečková nebyla zcela bez závazků. Prošla si už jedním manželstvím s režisérem Vladislavem Delongem (+45), jemuž porodila dceru. Jenže v roce 1973 zemřel a nedlouho na to si vzala právě Petra Štěpánka. A tak slavný herec vyženil dceru, kterou rád přijal za vlastní. Malá holčička k němu přilnula snad víc, než ke svému skutečnému otci. Manželství s Janečkovou trvalo téměř čtyřicet let, ale o své dceři nikdy veřejně nepromluvili. „Paní Janečková byla krásná a energická žena, a tak není divu, že se kolem ní muži točili. Například herec Jiří Holý (+86) ji během natáčení usilovně sváděl… Ona však už měla oči jen pro svého prince. O její dceři jsme však moc nemluvily,“ odtajnila jedna z režisérčiných přítelkyň.

Kvůli Vlastě opustil svou první ženu.

K Adamovské si vztah nenašla

Ačkoliv nakonec Štěpánek odešel za Zlatou Adamovskou (57), pouto mezi ním a nevlastní dcerou se nikdy nezpřetrhalo. Janečková už tehdy přežívala v gerontopsychiatrickém sanatoriu, kde také v únoru 2012 zemřela. O rok později se už ženil s Adamovskou. Nevlastní dcera mu přesto dokázala odpustit. Ovšem k jeho nové manželce si žádný vztah nevypěstovala. „Myslím, že v kontaktu jsou. On má i vnučku, pokud vím. Ale na bližší informace se musíte zeptat jeho, protože to je jeho rodina,“ odpověděla Adamovská, když se jí novináři ptali na Štěpánkovu vyženěnou dceru. Herec by si nejspíš přál, aby se jednoho dne obě ženy sešly a našly si k sobě cestu, to se mu ale nejspíš nikdy nesplní. Ženská nevraživost a žárlivost je vždycky mocnou překážkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden