Můj čas na kafíčko

Štěstí do života Venduly Pizingerové vstoupilo až po krutých tragédiích!

Můj čas na kafíčko

„V životě už konečně nastal čas na změny. Josef se zasloužil o to, že díkybohu dokážu už nežít z minulosti. Je to konečně chlap, na kterého se můžu spolehnout.“

Potkaly jí věci, které by v životě nikdo nechtěl prožít. Smrt malé dcerky, sebevražda manžela. Vendula Pizingerová (48) se ale nenechala životem zatlačit do kouta a svoje štěstí si nakonec vybojovala po boku mladšího partnera.

Ačkoliv ji známe jako Vendulu, v rodném listu má zapsáno jiné křestní jméno: Václava. A rodné příjmení znělo Horová. Veřejnost ji ale poznala až jako Vendulu Svobodovou, výrazně mladší partnerku slavného hudebního skladatele Karla Svobody (+68).

Rozdíl 34 let nebyl problém

Vendula vyrůstala jako jedináček. Otec byl vojákem z povolání a kázeň vyžadoval i doma. Snem dospívající dívky bylo vystudovat práva. Po maturitě se proto přihlásila na vysokou školu, tam se ale nedostala. Nezbývalo než se zapojit do pracovního procesu. Jejím druhým zaměstnáním byla sekretářka.

Tahle práce se jí stala osudnou a naprosto změnila směřování Vendulina života. Právě při ní se totiž poprvé osobně setkala s Karlem Svobodou. První kontakt proběhl ovšem ve znamení trapasu. Vendula polila Karla kávou.

Ten to vzal ale sportovně. Nerozčiloval se, naopak mezi věkově vzdáleným párem přeskočila jiskra. Hudebníkovi bylo o 34 roků více a stále v sobě držel

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden