Můj čas na kafíčko

Štěstí televizní Popelce Evě Hruškové přinesl až soused ze stejného patra!

Můj čas na kafíčko

S Janem Přeučilem spojuje Evu nejen manželství, ale i divadlo pro děti.

Než se dali Eva Hrušková (68) a Jan Přeučil (83) dohromady, prožili si komplikované vztahy. Eva byla třikrát vdaná a zvlášť manželství s alkoholikem bylo drsné. A Jan byl svědkem toho, jak mu před očima odchází milovaná žena.

Kvůli bytovým problémům musela Eva Hrušková až do svých sedmi let žít u své prababičky. Díky ní získala lásku ke zpěvu a písničkám i základní rady do života. Dodnes na ni vzpomíná a nosí její fotku v diáři. Možná se s ní radila i o svých životních partnerech. Teprve toho čtvrtého by jí ale prababička schválila.

Na prince se bála sáhnout!

Jednou z nejhorších věcí, které Eva zažila, byla dobrovolná smrt jejího otce. Bylo to v sedmdesátých letech. Tatínek měl problémy s alkoholem, které naplno propukly, když byl odsouzen na tři roky do vězení. Začal prohlašovat, že už nechce žít a jednoho dne ho Evina matka našla oběšeného na půdě.

V té době už měla za sebou svoji

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden