Moje šťastná hvězda

Stěžuje si na agresivního partnera?

Moje šťastná hvězda

Vedle statného a movitého přítele EVA PERKAUSOVÁ (26) působí jako křehká princezna, která si žije v opravdové pohádce. Skutečnost je ale asi jiná.

V posledních měsících se jí daří, na co sáhne. Jenže nic netrvá věčně. Eva Perkausová (26), jak se stále častěji říká, tají své soukromé problémy, které se týkají nejen jejího současného partnera.

Nedávno spolu strávili romantickou dovolenou na Maledivách, kterou si nuceně prodloužili kvůli koronaviru. Ačkoli navenek září jako sluníčko, v reálném životě až tak veselá prý zdaleka není.

Eva je živým důkazem toho, že krása a úspěch k životnímu štěstí občas nestačí. Co Perkausovou nejvíc trápí? Hlavně rodinné vztahy a nenávist, kterou jí častují lidé, kteří jí závidějí.

Vybrala si špatně?

V létě roku 2019 konečně přiznala přítele. Všichni do té doby spekulovali, kdo je jejím milencem. Kolem ní se pohybovaly desítky mužů, kteří dělali všechno pro to, aby si jich oblíbená moderátorka všimla. Marně.

Perkausová rozhodně není žádná ledová královna, ale všechny pokusy o flirtování nebo pozvání na rande taktně přehlížela. Se svým panem

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden