Moje šťastná hvězda

Stihla si už najít za manžela náhradu?

Moje šťastná hvězda

Vypadá to, že se Eva Decastelo v poslední době až podezřele má ke slavnému fotografovi Tomáši Třeštíkovi. Jde o lásku, nebo jen léčí její zlomené srdce?

Sotva EVA (43) a RENÉ (48) DECASTELOVI oznámili rozchod, scenárista už se na veřejnosti ukazuje s pohlednou brunetkou. Ovšem ani sexy moderátorka nezahálela. Kdo je jejím novým objevem?

Když scenárista René Decastelo (48) a herečka, známá ze seriálu Slunečná, a moderátorka Eva Decastelo (43) oznámili, že se po třinácti letech rozvádějí, mnoho lidí to překvapilo.

Jejich manželství se zdálo být pevné a šťastné a jejich idylku jim každý jen záviděl. Velmi brzy se však ukázalo, že za tím může být někdo třetí. Je to opravdu Reného nová láska? Nebo v tom hraje roli nová známost Evy?

Krachlo mu druhé manželství

Ač to zpočátku nevypadalo a sexy Eva plánovala budoucnost, třináctka nebyla pro toto manželství, ze kterého vzešly dvě děti Michael (12)Zuzana (11), šťastná. Rozchod sice

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden