Moje sladké tajemství

Stojí před složitým rozhodnutím. Dítě, nebo kariéra?

Moje sladké tajemství

Herečka Hana Holišová (40) je ve věku, kdy všichni v jejím okolí netrpělivě čekají, kdy jim oznámí, že se stane maminkou. Jak to tedy se založením rodiny vypadá?

Přestože v nekonečném seriálu Ulice je herečka Hana Holišová (40) matkou dvou dětí, ve skutečném životě jí tahle role zatím nebyla dopřána. Jenže jak se zdá, možná to nemusí být tím, že by se osud stavěl proti ní.

Čím dál tím víc to vypadá, že rozhodnutí nemít děti je pro Holišovou dobrovolné. Může se to do budoucnosti ještě změnit? Hana je velmi krásná žena, přesto ve svém životě neměla na muže zrovna štěstí. A i když si svoje soukromí zuby nehty střeží, přece jen udělala výjimku a prozradila, že momentálně nežije sama.

„Jsem delší dobu šťastná a spokojená. Mám partnera, který není z naší branže, a to je opravdu všechno, co vám k tomu řeknu,“ sdělila odměřeně herečka. I tak na ní ale bylo vidět, že je

Zbývá vám 67% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden