Moje šťastná hvězda

Stojí za kolapsem Šárky Ullrichové drogy?

Co bylo příčinou jejích potíží?

Pozorný divák si musel všimnout, že se s ŠÁRKOU ULLRICHOVOU (41) něco děje. V posledních dílech Ulice je příliš hubená. Navíc nedávno zkolabovala...

Patříte-li mezi věrné fanoušky Ulice, pak si jistě pamatujete herečku Šárku Ullrichovou coby seriálovou Zuzanu. Šárčina postava stejně jako ona sama bojovala v minulosti se závislostí na drogách. A zřejmě nejednoho diváka napadlo, když v posledních vysílaných dílech herečku zahlédl, jestli „v tom Ullrichová znovu nelítá“. Její nezdravě vyzáblá postava, propadlé tváře a unavený pohled, značily, že je něco hodně v nepořádku. Jak to ale vypadá, v tomto případě to nebyly drogy, které by za zbídačeným zjevem oblíbené herečky stály. K celkovému kolapsu organismu se Ullrichová dopracovala díky několika přechozeným virózám.

Sotva stála na nohou

Jak uvedla sama herečka, před kamerou fungovala jen s vypětím veškerých sil. „Nevím, jak přesně k tomu došlo, asi mi tělo dávalo nějaké varovné signály, ale nevěnovala jsem jim pozornost, a tak jsem to nechala dojít až tak daleko, že jsem zhubla skoro deset kilo,“ uvedla Ullrichová s tím, že velký úbytek váhy s sebou přinesl i další potíže. Herečka prý nebyla schopná téměř ani mluvit, natož se pohybovat. Za to, že neskončila v nemocnici přinejmenším na kapačkách vděčí svým rodičům. Ti ji prý přijeli navštívit a úplně se jí lekli. Vzhledem k tomu, že herečka potřebovala pravidelnou stravu, aby shozená kila opět nabrala, zařídili jí donáškovou službu. Ona sama si totiž nebyla schopná ani uvařit.

Zdrtil ji stav kamaráda

Dlouze se také spekulovalo, zda za špatným zdravotním stavem a obrovským váhovým úbytkem herečky nestojí trápení ohledně dlouholetého kamaráda TOMÁŠE VALÍKA (†51), s nímž v Ulici účinkovala. Ten před několika dny podlehl dlouhé nemoci, údajně se mělo jednat o AIDS. Tuto in- formaci však dosud nikdo z rodiny ani blízkých nepotvrdil. Šárka patřila k jedněm z mála lidí, kterým se Valík měl s šokující pravdou o svém zdraví svěřit. Je tak možné, že se trápila natolik, až zkolabovala. Ostatně nebyla by rozhodně jedinou, které by se něco takového stalo. V současné době už se údajně Ullrichové daří mnohem lépe. Od září se pravidelně stravuje a snaží se více naslouchat svému tělu. Snad se z kolapsu poučila a příště už nenechá své potíže zajít tak da- leko. Další taková epizoda by už totiž nemusela mít tak dobrý konec jako nyní.

Z náhlého úmrtí kamaráda se herečka dosud nevzpamatovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden