Můj čas na kafíčko

Stop tmavým kruhům pod očima!

Trápí vás dlouhodobě nevzhledné kruhy pod očima ačkoliv každý den naspíte svoje potřebné spánkové minimum?

Nebo jste se prostě jen špatně vyspala a chcete zamaskovat nepříjemnou noční můru? Nechte se inspirovat, čím můžete proti tmavým skvrnám bojovat, abyste vypadala svěží!

Sáhněte po tom správném krému!

V každém případě se vyhněte těžkým nočním krémům! Ty okolí očí jen zatěžují a dráždí ho v případě, že máte trochu citlivější pokožku. Z toho důvodu raději vždy používejte lehčí oční krémy, které jsou dělané speciálně pro více choulostivou pleť. Rozhodně jejich používání nepodceňujte. Oční krémy jsou účinné a velmi důležité i jako bojovník proti vráskám, kterým se žádná žena nevyhne. Stačí ho používat dvakrát denně. Ráno a večer. Večer se samozřejmě před nanesením nezapomeňte pořádně odlíčit. Báječná je pro úlevu očí také osvěžující gelová maska, která pomůže za pouhých deset minut vyhladit vrásky a zamaskovat stopy po únavě. V kombinaci s krémem bohatým na vitamín C je přímo energetickým nápojem pro vaši pleť!

Dejte si pozor na správně barevné líčení!

Jak kruhy spolehlivě zamaskovat?

Pokud používáte denně při líčení řasenku, omezte její nanesení jen na horní řasy. Okolí spodních řas radši jen lehounce zapudrujte. V případě korektoru platí opačné pravidlo. Místo matného efektu vám pomůže okolí očí rozjasnit. Vyhněte se ale těžkým matným texturám a sáhněte klidně po rozjasňujícím peru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden