Moje šťastná hvězda
Strach! Kariéra Vondráčkové v ohrožení?
Tvrdě dře, ale možná vzala věci za špatný konec. Uškodila si herečka u diváků tak, že není nápravy?
Strach! Kariéra Vondráčkové v ohrožení?

Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice!

Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá.

V seriálu Ulice má totiž roli velmi nepopulární Soni a není žádným tajemstvím, že si ji někteří lidé s touto postavou ztotožňují. „Bude to špatné. Budeme potřebovat podporu diváků, kteří vědí, že já nejsem Soňa,“ řekla herečka a zpěvačka. To ale není zdaleka všechno.

Je s ním skutečně spokojená?

Románek s kolegou?

Někteří lidé totiž tvrdí, že jí Soňa může pokazit další hereckou kariéru. Bude natolik zaškatulkovaná, že po ní režiséři prostě nesáhnou. Navíc má asi kvůli seriálu peklo i doma. Nedávno se totiž spekulovalo, že měla románek s kolegou Ondřejem Studénkou (38).

Což asi Vondráčkové partner Zdeněk Polívka (26) nenesl příliš pozitivně. Dokonce se ozývaly hlasy, že měli partneři nějakou dobu tichou domácnost. Fakt je, že Vondráčková intimní scény se Studénkou „vystřihla“ ve velkém stylu. I někteří jejich kolegové tvrdili, že bez vzájemné chemie by to takhle nešlo.

Zajiskřilo to mezi nimi

Domácí pohodě asi nijak nepřidají ani její pravidelné tréninky s charismatickým Lukášem Bartuňkem (35) v rámci StarDance. Jakmile se tihle dva poprvé vrhli na tanec, začalo se povídat, že to mezi nimi zajímavě jiskří. Což je na jednu stranu dobře, jen tak mohou předvést perfektní výkon.

Na stranu druhou je otázka, jak všechny tyhle spekulace a tlaky vnímá Polívka. Přece jen je mladý, donedávna showbyznysem nepolíbený sportovec.

S tanečním partnerem budou muset o sympatie diváků bojovat.

Zkrátka už se objevily řeči, že je příliš nezkušený na to, aby rozlišil, co jsou drby a co je realita. Mohl by tak dělat zbytečné dusno, což by asi nijak zvlášť neprospělo jejich vztahu, a dokonce ani Polívkově sportovní kariéře.

Přece jen před náročnými zápasy potřebuje čistou hlavu a maximální koncentraci, a ne aby ho sžíraly a rozptylovaly žárlivé myšlenky.

Přidělává jí to vrásky

Jak to mezi Lucií Vondráčkovou a profesionálním MMA zápasníkem Polívkou nakonec dopadne, se musíme nechat překvapit. Dvojice naráží na velký věkový rozdíl a fakt, že ve svých letech by mohl Polívka co nevidět zatoužit po dítěti. Ale zatím spolu všechno zdárně překonávají.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
Moje šťastná hvězda / 19.9.2024
Už jednou Saša Rašilov (52) utekl z manželství. Podle některých lidí se to může stát znovu. Jeho manželka Lída Rašilovová (39) se toho prý dost bojí. Má důvod? Sympatický herec Saša Rašilov (52) naskočil jako nová posila do seriálu Ulice. V něm si  zahraje pořádného proutníka. Stále častěji se ozývají hlasy, že z něj některé zejména […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz