Můj kousek štěstí

Strach o budoucnost?

Už v minulosti mluvila o tom, že její vztah není vždy růžový.

Čas je zákeřný, nic nedaruje ani stále úžasné herečce Lence Vlasákové (51), která nedávno zazářila například v seriálu Docent či Poslední oběť.

Je čtyřnásobnou mámou, z prvního manželství se scénografem Egonem Tobiášem (52) má Sofii (26), herci Janu Dolanskému (45) pak porodila Amélii (21) a syny Maxmiliána (17) a Johana (12). Jenomže skoro všichni potomci už vylétli z hnízda.

„Osamostatnili se,“ přiznala herečka, že na rodičích už je závislý jen nejmladší klučina. Což ale do budoucna může být problém. Vlasáková je zvyklá na šrumec, v posledních letech se neustále doma něco dělo a nebyl čas myslet na nic jiného, než na rodinu a práci. Ale to se mění.

Dolanský je o šest let mladší, i to může být jednou tím, co vztahu zlomí vaz.

Co vyplulo?

Najednou může o všem víc přemýšlet, stačí se totiž postarat jen o jedno dítě. Není nic neobvyklého, když se to nakonec odrazí v partnerském vztahu. S Dolanským, který září ve Zlaté labuti, sice zatím vypadají v pohodě, začínají se ale šířit informace, že se mezi nimi objevují trhliny.

Podle mnohých to může být právě tím, že na sebe mají víc času, třeba i začali řešit věci, na které dosud čas nebyl. Na povrch mohou vyplouvat i nepříjemná témata.

Zkouška vztahu

Patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu, přestože se brali až po devatenácti letech soužití a Dolanskému se do ženění moc nechtělo. Ani tolik společných let ale nemusí znamenat záruku trvalého stavu.

Asi nikdo se nemůže divit, pokud má Vlasáková svým způsobem strach o budoucnost. I syn Johan za pár let z hnízda vyletí a s Dolanským pak zůstane úplně sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden