Můj kousek štěstí

Strach o holý život!

Herečka Veronika Žilková (59) je už třináct let vdaná za herce Martina Stropnického (64), ten ale už dávno pověsil hraní na hřebík a dal se na politiku.

Kariéra ho nakonec zavedla až do Izraele, kde už několik let zastává funkci velvyslance. Teď ale na vlastní kůži poznal, že herectví možná zase tak špatné nebylo. Kvůli jeho nové profesi mu totiž najednou šlo doslova o život.

Stropnický pod palbou

Ve svaté zemi, kde žije, před nedávnem panovalo napětí kvůli vztahům s Palestinou, které vygradovalo až do válečného konfliktu. Stropnický si tak zažil snad nejdramatičtější dny svého života, když jeho město bombardovaly nepřátelské jednotky.

Utíkat musel do bezpečí krytu i několikrát za noc, přičemž na to, aby se tam dostal, měl jen několik desítek vteřin. „Když jsem jel nedávno v autě domů z práce, tak se akorát rozezněly sirény.

V tu chvíli je vám těch devadesát vteřin na nic. To musíte jen doufat, že to nespadne,“ popisoval Martin nebezpečné situace, ve kterých se ocital, zatímco jeho žena doma v Čechách trnula hrůzou.

Nebylo Martinu Stropnickému ve Vatikánu jako velvyslanci líp?

Dramatický návrat

Žilková ale není žádná křehotinka a chtěla být co nejdříve s ním. Jakmile se tedy vyhlásilo příměří, sbalila kufry a odcestovala do země, kde ještě před pár hodinami probíhal ozbrojený konflikt. Nebezpečí jí mohlo hrozit na každém kroku, ona však byla šťastná, že je zase po boku svého velvyslance.

Ta pravá hrůza ji ale paradoxně čekala až po návratu domů. Musela totiž k lékaři s dcerou Kordulou (15), která měla teploty a navíc si poranila oko. Pomyslnou třešničkou na dortu pak byl její pes, který v nestřežený okamžik zbaštil čokoládový dort, a tak s ním okamžitě chvátali na veterinu.

Kvůli stresu herečka následně přišla o hlas a zablokovala si páteř. Heslo „Všude dobře, doma nejlíp“, tu jaksi neplatilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden