Můj kousek štěstí
Kristýna Ryška: Strach o rodinu! Nevěra na obzoru
Nad propastí?
Kristýna Ryška: Strach o rodinu! Nevěra na obzoru

Loni v létě se vdala a odložila příjmení Podzimková. A teď se naplno vrhla do natáčení seriálu Zlatá labuť. Má to ale háčky. S manželem prý vzali hodně věcí za špatný konec.

Lidé ji mají zafixovanou jako „tu z Ulice“. V nekonečném seriálu už ale Kristýna Ryška (37) nějakou dobu nehraje. Se svým manželem Janem Ryškou se odstěhovali do Rožnova pod Radhoštěm, což je téměř na hranici se Slovenskem a vychovávají spolu syna Toníka (2).

Herečka brala jen malé role, když přišla nabídka na jednu z hlavních ve Zlaté labuti. Rázem se spousta věcí změnila. Z rodinného života musela „přepnout“, což podle všeho nenese dvakrát dobře.

V jednom rozhovoru dokonce přiznala, že ji jímá panika z toho, jak všechno zvládne. Má o rodinu strach. Navíc se zdá, že manžel jí v tomto směru příliš nepomáhá, což může doma vyvolávat dramatickou atmosféru.

Někteří jejich známí tvrdí, že Ryška si představoval, že bude mít Kristýnu doma, budou si žít spokojeně daleko od Prahy. Jenže mu asi nedošlo, že si bere herečku s ambicemi.

 

Má svou vrbu?

Možná proběhlo pár výměn názorů, tuhle „bitvu“ ale ekonom vyhrát nemohl. Podle mnohých dorazila Kristýna na natáčení párkrát dost rozhozená. S tím, že jí bude manžel házet klacky pod nohy, nepočítala.

Je logické, že může hledat útěchu u kamarádů, třeba mezi herci ze Zlaté labutě. Má prý hodně blízko zejména k Petru Stachovi (48), který ji měl několikrát podpořit, zvednout náladu i sebevědomí. Ryška prý několikrát přespávala v Praze.

Mohlo to být ovšem jen kvůli natáčení, aby nemusela jezdit více než 350 kilometrů do Rožnova jen na otočku. Nebylo by to ovšem poprvé a jistě ani naposledy, kdy by zklamaná a smutná žena skončila v náručí muže, který se jí snažil utěšit a přivést na jiné, hezčí, myšlenky.

Znamená to konec?

Klidně je také možné, že Kristýna Ryška znovu přišla na chuť pražskému životu, kterému bydlením na malém městě odvykla. Do Rožnova se tak může vracet stále méně. Možná už přemýšlí nad tím, že se do hlavního města znovu přestěhuje, jistě i se synem.

A co manžel? Jan Ryška se pravděpodobně bude muset ještě hodně snažit, aby se věci vrátily do starých kolejí. Samozřejmě, natáčení Zlaté labutě jednou skončí.

Otázka ale je co se bude dít potom. Kristýna může dostat další skvělou roli, kvůli které bude opět většinu času trávit v hlavním městě.

A poté je dost pravděpodobné, že přijde další sympatický „Stach“, který bude krásné kolegyni trpělivě naslouchat, když to bude potřebovat, bude jít říkat hezká slova plná útěchy… A ona mu podlehne.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz