Moje šťastná hvězda
Strach o staré rodiče jí nedá ani na chvíli spát!
Strach o staré rodiče jí nedá ani na chvíli spát!

Neustále se rozšiřující koronavirus má na hereččino psychické zdraví velmi špatný dopad. Simona Stašová (65), jediná dcera uznávané herečky Jiřiny Bohdalové (88), se v jednom kuse strachuje.

Kvůli momentálním opatřením, která omezují volný pohyb venku, se snaží svou maminku udržet doma pod zámkem. Ti, kteří ale Jiřinu znají, vědí, že je to téměř nadlidský úkol.

Bohdalová je neustále plná energie a nejraději by pořád něco podnikala. Chápe však, že současná situace jí to neumožňuje, tak se snaží ze všech sil ukojit své touhy po dobrodružství.

Nicméně ráda by si zašla alespoň na nákup nějakých nezbytností, který by trval jen pár minut. Provětrala by se a měla by hned lepší náladu, ale ani to jí údajně Simona nedovoluje.

K otci ji nepustí

Stašová si dělá starost nejen o svou maminku, ale pochopitelně i o otce Břetislava Staše (91). Ten je ve velmi rizikovém věku, a navíc je zavřený v nemocnici.

Měl dvakrát operovaný mozek a není tedy divu, že má o něj herečka strach. Navíc ho Simona ani nemůže navštívit a neví, jak se mu daří a jestli je všechno v pořádku.

Ví, že tím samým si prochází spousta dalších lidí, a plně s nimi soucítí. Snaží se dělat pro své rodiče maximum, ale podle Bohdalové už to přehání.

S rodiči má krásný vztah a jsou pro ni naprosto vším. S rodiči má krásný vztah a jsou pro ni naprosto vším.

Ničí samu sebe

Zbytečně se stresuje věcmi, se kterými stejně nic nezmůže. Tatínek je v nemocnici, kde musí zůstat, a ony dvě jsou většinu času spolu doma a snaží se nějakým způsobem rozptýlit se od neustále se šířících špatných zpráv.

Dodržují opatření tak, jak by měly, ale Simoně to zřejmě stále nestačí. Strach o rodiče jako kdyby ji paralyzoval a Jiřina se začíná bát o dceřino psychické zdraví.

Nadmíra stresu by jí totiž mohla uškodit, není na něj zvyklá v takové míře, a proto se ji snaží uklidňovat. Tvrdí jí, že všechno bude zase brzy v pořádku a jí ani tatínkovi se nic špatného nestane. Slova Bohdalové na Stašovou ale příliš nepůsobí.

Mohla by snad Simona z nadměrného napětí a strachu zkolabovat? To by její rodiče mohlo pořádně vyděsit a rozhodně by to nikomu nepomohlo. Karanténa má trvat ještě řady týdnů, a je tedy otázkou, jak se s tím obě dokážou poprat.

Předchozí článek
Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz