Strach z otravy

Vyhýbá se českým restauracím? Zdeněk Pohlreich (62) nedávno prozradil, že sice se za posledních pár let v českých restauračních zařízeních situace zlepšila a čím dál méně hrozí, že se hosté přiotráví, ale zároveň dodává, že to pořád není žádná sláva.

Špatných hospod totiž neubývá, ale přibývá těch dobrých. Jeho přátelé na něj ovšem práskli, že sám do českých hospod raději nechodí. Když chce někde uspořádat oslavu, má jich pár vytipovaných z dřívějška anebo své hosty raději pohostí u sebe v restauraci.

Bojí se totiž, že na jídelním lístku objeví kuře s broskví nebo katův šleh, což jsou dvě jídla, která v něm budí největší odpor. Na druhou stranu si dá ale rád smažený sýr, ovšem jen za předpokladu, že si ho udělá sám anebo mu ho usmaží jeho žena.

Jen tak si ale do restaurace rozhodně nezajde. Za ta léta, kdy tam musel chodit v rámci natáčení, českým restauracím nevěří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden