Moje šťastná hvězda

Střídal partnerky jako ponožky

Moje šťastná hvězda

Ačkoli se po boku Leonarda DiCapria (46) už několik let objevuje nová láska, není jisté, že tento vztah vydrží. Slavný herec má totiž už dlouho slabost pro jednu svou dávnou kolegyni a kamarádku.

Těžko bychom mezi slavnými herci našli někoho, kdo by vzbuzoval větší zájem něžného pohlaví než právě Leonardo DiCaprio (46). Je totiž úspěšný, přitažlivý a navíc stále svobodný. A to se přitom po jeho boku vystřídala už hezká řádka proklatě atraktivních žen.

Samá modelka

Leonardo, kterého proslavily filmy Titanic nebo Chyť mě, když to dokážeš, totiž randil s takovými kráskami, jako byla například modelka Bridget Hall (43), kterou po čase vystřídaly herečka Blake Lively (33), Demi Moore (58) nebo česká topmodelka Eva Herzigová (48).

Po ní pak přišla Gisele Bündchen (41), se kterou herec vydržel

Zbývá vám 63% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden