Můj kousek štěstí

Střílí si z fanoušků?

Je vztah s kolegou z Ordinace v růžové zahradě jen předstíraný? Baví se hvězda Slunečné tím, že napálila fanoušky? Hraje na nás habaďůru? Tak to se nejspíš brzy dovíme.

Bára Jánová (31) působí rezervovaně, a takový výprodej soukromí, jaký předvedla nedávno, budí oprávněné podezření, že to s láskou ke kolegovi Ladislavu Ondřejovi (30) nebude tak horké.

Navíc Ladislav působí proti Báře jaksi dětsky, jako kluk. Vypadají vedle sebe jako bratříček se starší ségrou. A mladíček ještě zjara prohlašoval, že není správný čas, aby se hrnul do vztahu. Vida, uplynulo sotva několik měsíců, a správný čas nastal? Mladý herec nastoupil do Ordinace, když mu bylo čtrnáct – a zůstal tu neuvěřitelných patnáct let.

„Prošel vývojem ze sympatickýho uličníka až do dospělého muže,“ poznamenává o své postavě primářova syna Jakuba Mázla. Otázkou je, zda takovým vývojem prošel i sám Láďa.

Podle zdrojů z jeho blízkého okolí je to ještě dítě. Rovněž nadšený světoběžník, který procestoval Vietnam, Filipíny, Indonésii. Dokonce založil firmu, která staví na Bali vily. Nepůsobí dojmem muže toužícího budovat rodinné hnízdo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden