Moje šťastná hvězda

Stydí se před svou ženou

Prozradil šokující věc ze svého soukromí! Ivan Trojan (55) se totiž nechal slyšet, jak to má se svou manželkou a životní láskou Klárou Pollertovou (48). Herec říká, že se před sebou vzájemně stydí. Například když spolu kdysi natáčeli intimní scénu pro legenderání film Jedna ruka netleská, museli prý tuto scénu točit hned několikrát a oba se při ní neskutečně červenali.

Ještě dnes, když si na ní vzpomenou, polije je horko. Ti, kdo je znají, tvrdí, že ale mají problém i v soukromém životě. Nikdy se otevřeně nedokázali bavit o sexu, nejen ve společnosti, ale ani sami před sebou.

Zkrátka si drží určitý odstup a raději probírají jiná témata. Nechodí prý před sebou ani nazí. Zatímco jedni se jim smějí, druzí před nimi smekají klobouk. Přestože jsou spolu již přes dvě desítky let, stále se sami sobě navzájem neomrzeli.

Možná i to je stále drží pohromadě. Jejich vztah má pořád jiskru a dokážou se překvapovat. Otázkou je, co se stane, až herec potká ženu, která nebude tak cudná, jako Klára. Krize středního věku klepe na dveře a možná by si chtěl v pětapadesáti ještě něco dokázat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden